Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Περιήγηση στο σχολείο του Χάρυ Πότερ!

Περιήγηση στο σχολείο του Χάρυ Πότερ!Τις πόρτες των εγκαταστάσεων Χερτφορντσάιρ, όπου έχουν γυριστεί πολλές σκηνές της ταινίας του Χάρι Πότερ ετοιμάζεται ν’ ανοίξει η Warner Bros την άνοιξη του 2012.

Το φανατικό κοινό του μαθητευόμενου μάγου θα έχει έτσι τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο σχολείο που εκπαιδεύτηκε ο αγαπημένος τους ήρωας, το περίφημο Χόγκουαρτς.

Η περιήγηση στα στούντιο θα διαρκεί τρεις ώρες και στη διάρκειά της το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί τοποθεσίες, να δει αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες (τα λεγόμενα props), να θαυμάσει ειδικά εφέ και animatronics (ρομποτικά ομοιώματα) που έγιναν για τις ταινίες.

Στις εγκαταστάσεις στο Χερτφορντσάιρ έχει «στηθεί» η μεγάλη αίθουσα του Χόγκουαρτς και το γραφείο του διευθυντή Ντάμπλντορ, τα οποία το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί.

Η μεγάλη αίθουσα κατασκευάστηκε το 2000 για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Χάρι Πότερ και της Φιλοσοφικής Λίθου. Ένα χρόνο αργότερα φτιάχτηκε και το γραφείο του Ντάμπλντορ για τις ανάγκες της δεύτερης ταινίας, Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά.

Ο χώρος θα γίνει επισκέψιμος λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και εισιτήρια θα διατίθενται online.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...