Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Λουδάρος, Μπουρδούμης, Μαγγίρα, στη μαγευτική Venezia.

Με πολύ παιχνίδι και χαρά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το Opening Party στην καρναβαλοχώρα Venezia στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στηρίζοντας παράλληλα το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα! Ένα μοναδικό μαγευτικό καρναβάλι εμπνευσμένο από το καρναβάλι της Βενετίας ζωντάνεψε στην καρδιά της πόλης! 

Πολλοί επώνυμοι αλλά και δημοσιογράφοι επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα του Σαββάτου κάνοντας βόλτες στη μαγευτική Venezia. Περπάτησαν στην Piazza San Marco, απόλαυσαν μια βόλτα στη Γέφυρα της Βενετίας, ανεβήκαν στο carousel των ιπποτών και στο τρένο με τα άρματα, φωτογραφήθηκαν στη Βενετσιάνικη γόνδολα και διαγωνίστηκαν για τις καλύτερες φιγούρες στον πάγο!

Ανάμεσα τους ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Αντώνης Λουδάρος με την Αλίνα Κωτσοβούλου, η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της ντυμένη σκελετό και άλλοι. 

Αρλεκίνοι, δόγηδες, κοντεσίνες, σάτυροι, μαρκήσιοι, καζανόβες ντυμένοι με τα παραδοσιακά βενετσιάνικα κοστούμια συναντιούνται στους δρόμους για να προσδώσουν στην πανέμορφη Venezia ακόμα περισσότερη ζωντάνια… Και πολλά ακόμα αποκριάτικα δρώμενα περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο Venezia για να διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν με πολλά πειράγματα, χορό, μουσική και πολύ κέφι σε ένα κόσμο μαγικό, διαφορετικό και γοητευτικό…

Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια»
Λ. Κηφισίας 89 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι
Έξοδος 11 Αττικής Οδού

Ωράρια λειτουργίας:
Καθημερινές: 16:00-23:00,
Σαββάτο-Κυριακή, Γιορτές: 11:00-23:00
Τηλ: 2106198274-2106196941

www.aidonakia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...