Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

“Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια”

Actors portraying the Winx Club attend an even...Image via WikipediaΤα πιο δυναμικά φτερωτά κορίτσια του νεραϊδόκοσμου επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη στις 20 Οκτωβρίου με μια εντυπωσιακή περιπέτεια που θα λατρέψουν οι μικροί τους φίλοι. Η ταινία “Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια” ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του μαγικού κόσμου των Winx για πρώτη φορά στις τρεις διαστάσεις!

Τι γίνεται όμως στην ταινία και σε ποιες καινούριες περιπέτειες μπλέκουν οι φτερωτές ηρωίδες Μπλουμ, Στέλλα, Μούσα, Λέιλα και Φλόρα; Δείτε το ολοκαίνουριο μεταγλωττισμένο στα ελληνικά τρέιλερ της ταινίας αποκλειστικά στο www.in2life.gr και αρχίστε την αντίστροφη μέτρηση για την έξοδο της ταινίας στις 20 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, μερικές πολύ ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν όλα τα μέλη του μαγικού κλαμπ των Winx. Μείνετε συντονισμένοι!

Στο τρέιλερ ακούγεται και το βασικό μουσικό θέμα της ταινίας με τίτλο «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο», το οποίο τραγουδά η Nikki Ponte. Μπορείτε να ακούσετε όλο το τραγούδι εδώ: http://dai.ly/qGebI7 ή εδώ: http://bit.ly/qv2Am0

 
Λίγα λόγια για την ταινία

Στο Νεραϊδοσχολείο Αλφέα μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με μια μεγαλειώδη γιορτή. Όμως το πάρτι διακόπτεται απρόσμενα από τις μοχθηρές Trix, που κλέβουν ένα πανίσχυρο, μυστηριώδες αντικείμενο. Οι Winx - χωρίς τη Μπλουμ, που είναι πια πριγκίπισσα στο Ντόμινο, και περιμένει να παντρευτεί τον Σκάι – θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μόνες τους την κατάσταση. Τα πράγματα όμως θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα όταν οι Προγονικές Μάγισσες, με τη βοήθεια των Trix, ανακαλύψουν το Δέντρο της Ζωής και ανατρέψουν με ένα δυνατό ξόρκι την ισορροπία ανάμεσα στην καλή και την κακή μαγεία, κλέβοντας όλη τη θετική ενέργεια του Μάτζιξ. Χωρίς μαγικές δυνάμεις πια, η Μπλουμ, η Στέλλα, η Λέιλα και η υπόλοιπη παρέα των πολυαγαπημένων Winx θα τα καταφέρουν να αποκαταστήσουν την τάξη; Και γιατί ο Έρεντορ, ο πατέρας του Σκάι, του απαγορεύει να παντρευτεί τη Μπλουμ, ποιο μεγάλο μυστικό τους κρατάει χώρια; Θα αντέξει η αγάπη τους αυτή τη νέα δοκιμασία;
Η ταινία «Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και σε 3D στις 20 Οκτωβρίου 2011 από την Audio Visual.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...