Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μπομπ Σφουγγαράκης: Ολοκαίνουρια επεισόδια

Έρχεται ολοκαίνουριος ο 7ος κύκλος της σειράς “Μπομπ ο Σφουγγαράκης”.

Ο γεμάτος φαντασία Μπομπ Σφουγγαράκης, ο αφελής αλλά αξιαγάπητος, κολλητός του, Πάτρικ, ο γκρινιάρης και τελειομανής γείτονάς του κύριος Χταπόδης, η ρωμαλέα και αθλητική Σάντι, ο τσιγκούνης κύριος Καβούρης και ο σατανικός Πλαγκτόν θα συνεχίσουν να μας φέρνουν το άρωμα του καλοκαιριού…. για έναν ακόμα χειμώνα.

Ο τετραγωνοπαντελονής φίλος μας, μαζί με όλη την τρελοπαρέα από τον βυθό του Μπικίνι, επιστρέφει με ολοκαίνουρια επεισόδια, τα οποία προβάλλονται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Μπομπ θα μπλέξει σε νέες διασκεδαστικές περιπέτειες , αλλά ο πάντα αισιόδοξος και καλοσυνάτος τρόπος, που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις είναι εκείνος που και πάλι θα τον “ξελασπώσει”.

Η σειρά δεν είναι μόνο αγαπημένη των παιδιών, αλλά θεωρείται και άρτια από άποψη της παραγωγής, έτσι στην συλλογή των βραβείων, έρχεται να προστεθεί και άλλα: 

Η ομάδα παραγωγής του πολυαγαπημένου καρτούν, κέρδισε ένα από τα πολυπόθητα βραβεία Emmy 2010, ως η “Καλύτερη Παραγωγή Κινουμένων Σχεδίων”.

Ο ηθοποιός, που δανείζει την φωνή του στον Μπομπ, τιμήθηκε για τη συμμετοχή του, κερδίζοντας το βραβείο “Annie” 2010, στην κατηγορία “Καλύτερο Ντουμπλάζ Φωνής σε Τηλεοπτική Παραγωγή”.

Οι φίλοι του ήρωα μας και τις παρέας του ψήφισαν το “Μπομπ Σφουγγαράκη” ως το αγαπημένο τους παιδικό πρόγραμμα (Kids’ Choice Awards) για τη χρονιά 2010.

Θυμίζουμε ότι το βραβείο Kids’ Choice Awards ο “Μπομπ ο Σφουγγαράκης” με χαρά του το “παρέλαβε” και τις χρονιές 2007, 2008, 2009 και 2010 (Kids’ Choice Awards).

Ενθουσιασμό στους παραγωγούς του “Μπομπ” έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η σειρά έχει απήχηση και στους έφηβους, αφού τιμήθηκε με το βραβείο “Teens’ Choice Awards” ως η “Καλύτερη Παιδική Σειρά” για το 2009.

Τα επεισόδια του 7ου κύκλου προβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από το Star, κάθε Σαββατοκύριακο από τις 24/9 στις 11:40 με 12:10. Ο “Μπομπ ο Σφουγγαράκης” δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους, να απολαύσουν τις νέες περιπέτειές του μαζί με τους γονείς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...