Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Όλα τα παιδιά πάνε για clubbing... Στου Μάνου Βαφειάδη το Xana Zoo Kids Club!


Για μια ακόμα  Κυριακή το Xana Zoo Kids Club, το πρώτο Kids Club για παιδιά πλημμύρισε παιδικές φωνές, χαρούμενα πρόσωπα, γέλια, ξεγνοιασιά, τραγούδια και ατέλειωτο παιχνίδι!

Τα παιδιά δεν σταματούν  να τραγουδούν και να χορεύουν! Αγαπημένα τραγούδια επιτυχίες όπως ο Φαταούλας, ο Αστακός, η Αγγελάδα, ο Παπαγάλος, η Κατσίκα και πολλά άλλα ξεσηκώνουν τους μικρούς φίλους που δεν κατεβαίνουν στιγμή από τη μεγάλη πίστα!

Σε ένα πραγματικό club με πολλά φώτα και δυνατή μουσική, με πολλά interactive παιχνίδια, δρώμενα και happenings, τα παιδιά απασχολούνται και διασκέδαζουν για 4 ώρες μέσα από ατελείωτο παιχνίδι και χορό, σε έναν ασφαλή χώρο με πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες παρακολουθούν και θαυμάζουν από τους άνετους καναπέδες τους επίδοξους μικρούς χορευτές και τραγουδιστές ενώ τα κορίτσια του Xana Zoo Kids Club ξεσηκώνουν και φροντίζουν τους μικρούς φίλους όπου γίνονται όλοι μια παρέα.

Έκεί βρέθηκε  την Κυριακή το μεσημέρι και η Αγγελική Δαλιάνη με την κόρη της Μαρία-Λυδία (ΔΕΞΙΆ) καθώς και η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της Λήδα (ΠΑΝΩ) όπου απόλαυσαν τις επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη και το αγαπημένο μας συγκρότημα Xana Zoo σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη

Μάνου Βαφειάδη Xana Zoo Kids Club! Για τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων και την χαλάρωση των συνοδών τους.

Του Μάνου Βαφειάδη το Xana Zoo Kids Club διατίθεται και για παιδικά πάρτυ ή όποια άλλη παιδική εκδήλωση.


Μάνου Βαφειάδη Xana Zoo Kids Club

Κάθε Κυριακή 12:00-16:00

Ιερά Οδός 11

Τηλ. Κρατήσεων: 2130 185050-051

Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Υγεία: Από το 5ο μήνα έχουν επίγνωση του περιβάλλοντος τα βρέφη

Από τον 5ο μήνας της ζωής τους αποκτούν τα βρέφη τις πρώτες συνειδητές εμπειρίες του κόσμου γύρω τους, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Science. 

Είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες εντόπισαν ενδείξεις... της συνείδησης και της μνήμης να αναδύονται τόσο νωρίς στον βρεφικό εγκέφαλο.

Έως τώρα οι επιστήμονες είχαν αμφιβολίες για το κατά πόσο ένα βρέφος πέντε μηνών αντιδρά συνειδητά ή με ανακλαστικό τρόπο στα εξωτερικά ερεθίσματα, όπως π.χ. όταν κοιτά το πρόσωπο του γονιού του ή πιάνει ένα αντικείμενο που του δίνεται. Επειδή τα βρέφη δεν είναι σε θέση να μιλήσουν, οι επιστήμονες δεν μπορούν να τα υποβάλλουν σε τεστ συνείδησης, όπως στους ενήλικους για να ελέγξουν σε ποιο βαθμό αντιδρούν αυτόματα ή συνειδητά.

Γάλλοι και δανοί ερευνητές, με επικεφαλής τον Δρ Σιντ Κούιντερ του Εργαστηρίου Γνωσιακών Επιστημών και Ψυχογλωσσολογίας του Παρισιού και του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Δανίας μελέτησαν με ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα την βρεφική εγκεφαλική δραστηριότητα για να απαντήσουν στο ερώτημα πότε τα παιδιά αναπτύσσουν επίγνωση και συνείδηση.

Οι επιστήμονες μελέτησαν 30 βρέφη πέντε μηνών, 29 που ήταν 12 μηνών και 21 που ήταν 15 μηνών, στα οποία προσάρτησαν ειδικές «καπέλα» με ηλεκτρόδια για να καταγράψουν την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου τους. Τα βρέφη κάθονταν στην αγκαλιά του μπαμπά ή της μαμάς και παρακολουθούσαν ταχέως εναλλασσόμενες εικόνες σε μια οθόνη.

Η ανάλυση της νευρωνικής δραστηριότητας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι τα βρέφη εμφάνιζαν όντως ενδείξεις συνείδησης παρόμοιας με αυτή των ενηλίκων, με μια βασική διαφορά: ενώ στους ενήλικες η συνείδηση του οπτικού ερεθίσματος εμφανιζόταν μέσα σε 0,3 δευτερόλεπτα, στα πέντε μηνών βρέφη ο αντίστοιχος χρόνος ήταν 1,3 δευτερόλεπτα, κατά μέσον όρο.

«Τα νήπια είναι περίπου τέσσερις φορές βραδύτερα», εξηγεί ο Δρ Κούιντερ. Στα βρέφη 12 έως 15 μηνών το νευρωνικό «αποτύπωμα» που δείχνει ότι έχουν κάποιου είδους συνείδηση του εξωτερικού ερεθίσματος, εμφανίζεται στα 0,8 έως 0,9 δευτερόλεπτα. Η αιτία γι' αυτή τη χρονική υστέρηση σε σχέση με τους ενηλίκους, σύμφωνα με τους ερευνητές, πιθανώς οφείλεται στο ότι ο βρεφικός εγκέφαλος, ιδίως ο προμετωπιαίος φλοιός που ελέγχει την προσοχή και την επίγνωση, δεν έχει ακόμα αναπτυχθεί πλήρως.

Επίσης, ο εγκέφαλος των βρεφών έχει έλλειψη μυελίνης, της ουσίας που μονώνει τα νεύρα και έτσι επιταχύνει την μετάδοση των ηλεκτρικών σημάτων από τη μία περιοχή του εγκεφάλου στην άλλη. Έτσι, έως ότου αυξηθεί η μυελίνη στα επίπεδα του ενήλικου εγκεφάλου, τα νευρικά ερεθίσματα του περιβάλλοντος (π.χ. τα οπτικά) μετακινούνται πιο αργά από το πίσω μέρος του εγκεφάλου όπου καταλήγει το οπτικό νεύρο του ματιού, στο μπροστινό μέρος του εγκεφάλου, στον προμετωπιαίο φλοιό, όπου αποκτάται η συνείδηση του ερεθίσματος.

«Η μελέτη μας δείχνει ότι τα βρέφη είναι πολύ πιο συνειδητά από ό,τι πιστεύαμε πριν και πιθανώς έχουν πολύ μεγαλύτερη συνείδηση του πόνου», σημειώνει ο Δρ Κούιντερ.

Οι ερευνητές σχεδιάζουν να κάνουν παρόμοιο πείραμα σε νεογνά μόλις δύο μηνών για να δουν σε ποιο βαθμό εμφανίζονται ίχνη συνείδησης, από τόσο νωρίς. Όπως ανέφεραν, τέτοιες έρευνες μπορεί μελλοντικά να βοηθήσουν στην έγκαιρη διάγνωση διαταραχών όπως ο αυτισμός, ενώ πιθανώς θα ρίξουν περισσότερο φως και στη συνειδησιακή κατάσταση ανθρώπων σε κατάσταση «φυτού».

Άλλοι επιστήμονες πάντως, όπως ο νευροψυχολόγος Τσαρλς Νέλσον της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, εμφανίστηκαν επιφυλακτικοί, θεωρώντας ότι δύο παρόμοια νευρωνικά «αποτυπώματα» δραστηριότητας στον εγκέφαλο ενός βρέφους και ενός ενήλικα δεν αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι το βρέφος έχει πράγματι συνείδηση.

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Δημιουργούμε εικαστικά μαγιάτικα στεφάνια και παραμυθοταξιδεύουμε με τη Ζωή Νικητάκη


Ελάτε με τα παιδιά σας και την ανοιξιάτικη διάθεσή σας να δημιουργήσουμε πρωτότυπα εικαστικά μαγιάτικα στεφάνια και να καλωσορίσουμε τον Μάη σε ένα όμορφο σπιτάκι μιας παλιάς γειτονιάς της Αθήνας κάτω από τον ίσκιο της Ακρόπολης, με παραμύθια, ήθη και έθιμα που κρατούν από τα χρόνια τα παλιά,τότε που οι άνθρωποι συνομιλούσαν με τα δέντρα, τα ζώα και τα πουλιά.

Διαδραστική αφήγηση παραμυθιών με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών και την συνοδεία μικρών μουσικών οργάνωνκαι συντονισμός εργαστηρίου: Ζωή Νικητάκη

Κυριακή 12 Μαϊου 2013
ώρα έναρξης: 12:00 π.μ.
Διάρκεια: 1ώρα και 30 λεπτά
Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Κόστος: 8 ευρώ το παιδί
6 ευρώ για τα αδερφάκια και για τον γονέα

Χώρος εκδηλώσεων του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης
Πίσω από το Πωλητήριο του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης
Αδριανού 45, Μοναστηράκι
(κοντά στον σταθμό του Η.Σ.Α.Π. και του ΜΕΤΡΟ)

Για κράτηση θέσεων επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης
στα τηλέφωνα: 2103239813
(ώρες επικοινωνίας: 9:00 πμ. - 14:30 μμ.)

 BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Ζωή Νικητάκη ασχολείται με τη ζωγραφική και την εικονογράφηση, την αφήγηση
παραμυθιών, την εκπόνηση και παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών,
μαθήτευσε κοντά στη ζωγράφο - χαράκτρια, Μάχη Δημοπούλου
και στο εργαστήρι του Τάσου Ρήγα κάνοντας σπουδή στο ελεύθερο σχέδιο
και στο σχέδιο του γυμνού μοντέλου.
Παρακολούθησε κατά καιρούς σεμινάρια σχετικά με καλλιτεχνικά θέματα, όπως με την ενδυματολογία,
την κατασκευή κούκλας, την αφήγηση παραμυθιών, κλπ.
Εργάστηκε επί σειρά ετών με μεράκι και αγάπη πολλή ως φιλόλογος στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Από το 2006 συνεργάζεται με το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης ως μουσειοπαιδαγωγός και εικονογράφος.

 Ως εικονογράφος έχει συνεργαστεί με το Υπουργείο Παιδείας, την Actionaid Ελλάς, τους Ερευνητές της εφημερίδος Καθημερινής, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Οικογενειών για τη Ψυχική Υγεία, το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, κλπ. Για την Actionaid Ελλάς μεταξύ άλλων έχει εικονογραφήσει  το διαπολιτισμικό πρόγραμμα "Παιδιά του κόσμου - Πολίτες του κόσμου" σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο διανεμήθηκε στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας και στα σχολεία των ομογενών του εξωτερικού. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, εικονογράφησε και επιμελήθηκε το βιβλίο "Τα παραμύθια ταξιδεύουν".
Το Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το βιβλίο της "Λαϊκά παραμύθια της Ζακύνθου" (κατεγεγραμμένα τη δεκαετία του ΄30 από τη Μαριέττα Μινώτου) από τις εκδόσεις Τρίμορφο.
Επιλογή, διασκευή, εικονογράφηση: Ζωή Νικητάκη
Επιμέλεια: Διονύσης Μουσμούτης

Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και στην Ινδία

Αγαπά τα παραμύθια γιατί είναι σαν τα πουλιά.
Τ΄ακούνε μόνον τα παιδιά και όσοι έχουν καθαρή καρδιά. Τον παραμυθοαέρα τον εμφύσησε στην καρδιά και στο νου της η γιαγιά της. Aφηγείται  παραμύθια από τη γραπτή και την προφορική παράδοση του τόπου μας, καθώς κι άλλων λαών και τόπων του κόσμου. Σε μουσεία, σχολεία, γκαλερί, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, στο ογκολογικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας, στο Αθηναϊκό Ωδείο, στο Σχολείο Παιχνιδιού, σε Φεστιβάλ για παιδιά, στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου, στο θέατρο Φούρνος, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, στη Στοά Βιβλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με διάφορους δήμους και πολιτιστικούς φορείς της χώρας, κλπ.
Εστιάζει στη θεραπευτική δράση και λειτουργία των παραμυθιών και θεωρεί ότι η αφήγηση είναι μια πράξη για μετάδοση δύναμης, μια διαδικασία μύησης για το ταξίδι της ψυχής και την ανέλιξη της συνειδητότητας. Αφηγείται παραμύθια σε παιδιά, σε μεγάλους που ονειρεύονται σαν παιδιά και σε ασθενείς με καρκίνο που όμως δεν έπαψαν να ονειρεύονται και να δημιουργούν.

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Διασκεδάστε μαζί με τα παιδιά σας… χωρίς χρήματα!

Περάστε αξέχαστες στιγμές με τα παιδιά σας, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα και σώζοντας τα χρήματα του πορτοφολιού σας. Για αρκετά νοικοκυριά, ένα οικογενειακό τριήμερο σε ένα νησί ή το εξωτερικό μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο
αλλά θυμηθείτε ότι υπάρχουν φθηνές ή δωρεάν δραστηριότητες και στην Αθήνα! Οι παρακάτω πρωτότυπες ιδέες θα προσφέρουν χαμόγελο στους γονείς και στα παιδιά, χωρίς να σας «καταστρέψουν» οικονομικά…


Κάντε πικ νικ στη φύση… της Αθήνας!

Υπάρχουν αρκετά μέρη μέσα στην Αθήνα που μπορείτε να στρώσετε το τραπεζομάντηλο του πικ νικ και να απολαύσετε τα χρώματα της Άνοιξης και τα παιχνίδια με τα παιδιά σας. Ο λόφος Φιλοπάππου, το πάρκο Τατοϊου, το πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος και το πάρκο σκοπευτηρίου Καισαριανής αποτελούν ιδανικές περιοχές για κυνηγητό στο γκαζόν ή πολλές οικογενειακές φωτογραφίες. Εξερευνήστε με τα παιδιά σας τη φύση και κάντε ποδήλατο στα μονοπάτια της.

Εξερευνήστε μαζί τον κήπο του σπιτιού σας

Πάρτε μερικά μαξιλάρια και κιάλια και ξαπλώστε στην αυλή του σπιτιού μαζί με τα παιδιά σας. Νωρίς το απόγευμα είναι η καλύτερη ώρα για να παρατηρήσετε τα σύννεφα ή τα πουλιά της περιοχής. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και μαντέψτε το σχέδιο των σύννεφων. Μετά, μπορείτε και να εξερευνήσετε τα έντομα του κήπου και να μεταφέρετε διάφορες γνώσεις στα παιδιά σας.

Παρακολουθήστε τα αεροπλάνα, τα τρένα και τα αμάξια

Τα μικρά παιδιά, ιδιαίτερα τα αγόρια, τρελαίνονται για τα αεροπλάνα, τα ελικόπτερα, τα τρένα και τα αυτοκίνητα. Γιατί, λοιπόν, να μην περάσετε μια ώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό, το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, παρακολουθώντας την κίνηση των μέσων; Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο… αλλά το χαμόγελο των παιδιών θα σας αποζημιώσει!

Φτιάξτε ένα δεντρόσπιτο στο εξοχικό σας

Το δεντρόσπιτο στο εξοχικό αποτελεί το όνειρο κάθε παιδιού και προσφέρει άπειρες ώρες διασκέδασης και παιχνιδιού. Με τη βοήθεια των παιδιών σας φτιάξτε ένα μικρό σπιτάκι πάνω στο δέντρο του κήπου ή στο κοντινό δασάκι και περάστε αξέχαστες στιγμές. Ζήστε το ρόλο του παραμυθιού και θυμηθείτε την αξία της παιδικής φαντασίας.

Ψαρέψτε και παίξτε στις κοντινές παραλίες

Εξοπλιστείτε με φαγητό, καλάμια και καλή διάθεση και πηγαίνετε με τα παιδιά σας στην πιο κοντινή παραλία της περιοχής. Μπορείτε να διαλέξετε από το Λουτράκι και τον Ωρωπό μέχρι τη Νέα Μάκρη. Ψαρέψτε μαζί με τα παιδιά σας και περάστε ένα αξέχαστο απόγευμα στη θάλασσα. Μπορείτε να διαγωνιστείτε στο παιχνίδι «ψαράκια», στο οποίο πρέπει να ρίξετε τις πέτρες στη θάλασσα.. έτσι ώστε να κάνουν γκελ!

Κάντε μόνοι σας ξενάγηση στα μουσεία της Αθήνας

Κάντε μια βόλτα στην Αθήνα, με το κάθε μέλος της οικογένειας να βρίσκεται στο ρόλο του ξεναγού! Μπορείτε να έχετε προετοιμαστεί από πριν, διαβάζοντας για τα αξιοθέατα που θα επισκεφτείτε. Τα παιδιά νιώθουν σαν μικροί εξερευνητές, μπαίνοντας στο ρόλο των ιπποτών μπροστά από ένα μνημείο που θυμίζει κάστρο ή στο ρόλο των πολεμιστών. Παράλληλα, επισκεφτείτε διάφορα μουσεία με κειμήλια πολέμων, αεροσκάφη ή ταριχευμένα ζώα ή παιδικού χαρακτήρα όπως είναι το Παιδικό Μουσείο. Άλλωστε, μερικά από αυτά διαθέτουν και ειδικούς χώρους για παιδιά με βιβλία, παιχνίδια και ζωγραφική.

Επισκεφθείτε το πιο κοντινό pet shop ή ζωολογικό κήπο

Ένα κατάστημα για ζώα ή ένας ζωολογικός κήπος, όπως είναι το Αττικό Πάρκο, μπορούν να μάθουν στα παιδιά σας τα πάντα γύρω από τα ζώα, μέσα από τους ήχους και τις μυρωδιές. Παρατηρήστε μαζί τους, τους παπαγάλους, τα φυτά, τα ψάρια και ο,τι υπάρχει στο χώρο. Άλλωστε, αρκετά πάρκα διαθέτουν και καφετέρια για να ξεκουραστείτε οικογενειακώς…

Επισκεφτείτε την τοπική βιβλιοθήκη ή γκαλερί

Αφήστε τα παιδιά σας να εξερευνήσουν τα ράφια της βιβλιοθήκης και να επιλέξουν το βιβλίο που εξιτάρει τη φαντασία τους. Εκεί θα κοινωνικοποιηθείτε σαν οικογένεια και θα μπορέσετε να προσφέρετε γνώσεις στα παιδιά, ενώ αν είστε τυχεροί θα πετύχετε και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Εναλλακτικά, βρείτε τις γκαλερί στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο και επισκεφτείτε την ιδανική για τα παιδιά σας.

Συμβουλές για την τέλεια οργάνωση… μιας εκδρομής!

Καθορίστε πόσα χρήματα είστε σε θέση να ξοδέψετε για ψυχαγωγία μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Κάντε μια λίστα από δωρεάν ή χαμηλού κόστους δραστηριότητες στην περιοχή σας.

Ρωτήστε τα μέλη της οικογένειας… για τις αγαπημένες δραστηριότητες τους!

Ανατρέξτε στη λίστα, όταν αναζητάτε ιδέες για διασκέδαση και μαζέψτε κάθε κουπόνι προσφοράς π.χ. για μίνι γκολφ, μπόουλινγκ, εστιατόρια κ.α.

Προτιμήστε να διοργανώνετε εκδρομές ή βόλτες μαζί με φίλους… ώστε να σας βγαίνει πιο οικονομικά!

Αποφύγετε τις βόλτες στα εμπορικά κέντρα, πριν την εκδρομή, γιατί αυτό θα σας βάλει στον πειρασμό να δαπανήσετε χρήματα στα ψώνια.
flowmagazine.gr

«Λαμπάδες ...με χρώματα και πασχαλινά αρώματα!»


«Λαμπάδες  ...με χρώματα και πασχαλινά αρώματα!»

Πού;
Στο ο Italian Place στην Πλατεία Χαλανδρίου θα μπορούν οι μικροί μας φίλοι να κατασκευάσουν τη δική τους χειροποίητη λαμπάδα απολαμβάνοντας μαζί και  το αγαπημένο τους γεύμα!

Πανέμορφα κουνελάκια, παπαρούνες και πασχαλίτσες θα κοσμήσουν τις λαμπάδες των μικρών μας φίλων !

Τι θα κάνουμε;
Μέσα σε έναν χώρο γεμάτο εικόνες και χρώματα
θα φτιάξουμε τις δικές μας πρωτότυπες και μοναδικές λαμπάδες
που θα μοιάζουν με αληθινά έργα τέχνης μικρών καλλιτεχνών


Πότε;
Κυριακή  21 Απριλίου , 10.00-14.00

Ποιοι;
Όλοι οι μικροί φίλοι από 5 έως 12 χρονών

Επιπλέον, όσα παιδιά έρθουν θα πάρουν δωρο ένα τεύχος του "Ετσι Απλά" καθώς και τις κατασκευές που θα φτιάξουν

Απαραίτητη για το πρόγραμμα η κράτηση θέσης

Τιμή προγράμματος 15€ (ανα παιδί)

Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα  στον 1ο όροφο , ενώ οι γονείς θα μπορούν να απολαύσουν τον Καφε τους η το αγαπημένο τους chiccetti στο ισόγειο και στον εξωτερικό χώρο του Italian Place .
Italian Place: πλ. Χαλανδρίου
www.italianplace.gr
info@theplace.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων 210 6856282

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Πρεμιέρα για το πρώτο Kids Club!

Οι μικροί φίλοι μας απέκτησαν το δικό τους στέκι!

Του Μάνου Βαφειάδη το Xana Zoo Kids Club!


Το  Xana Zoo Kids Club, το πρώτο Kids Club για παιδιά πλημμύρισε παιδικές φωνές και τραγούδια! Εκεί βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι πολλές επώνυμες μαμάδες της ελληνικής showbiz που πήγαν τα παιδιά τους για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί με τις επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη και το αγαπημένο μας συγκρότημα Xana Zoo σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη
Τα παιδιά δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν και να τραγουδούν! Αγαπημένα τραγούδια επιτυχίες όπως ο Φαταούλας, ο Αστακός, η Αγγελάδα, ο Παπαγάλος και πολλά άλλα ξεσήκωσαν τους μικρούς  φίλους που δεν κατέβηκαν  από τη μεγάλη πίστα!
 
H Γιολάντα Διαμαντή και η Νόνη Δούνια με τα παιδιά τους

Οι μαμάδες  και οι μπαμπάδες παρακολουθούσαν  και θαύμαζαν από τους άνετους καναπέδες τους επίδοξους μικρούς χορευτές και τραγουδιστές ενώ τα κορίτσια του Xana Zoo Kids Club ξεσήκωναν και φρόντιζαν τους μικρούς φίλους όπου έγιναν όλοι μια παρέα.
Σε ένα πραγματικό club με πολλά φώτα και δυνατή μουσική, με πολλά interactive παιχνίδια, δρώμενα και happenings, τα παιδιά απασχολήθηκαν για 4 ώρες και διασκέδασαν μέσα από ατελείωτο παιχνίδι και χορό, σε έναν ασφαλή χώρο με πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Ανάμεσα στον κόσμο ήταν και  η Μπέττυ Μαγγίρα  με την κόρη της και την ανιψιά της, η Αλέκα Καμηλά με την κόρη της, η Νίκη Κάρτσωνα με την κουμπάρα της Μαρία Κονίδη και τα παιδιά τους,   η Νόνη Δούνια με το σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη και παιδιά τους, η Γιολάντα Διαμαντή με τις 3 κόρες της, η Έλενα Ίμβριου με την Νίνα Αλτάνη-Δημητρίου και την Ντόλυ Φατσέα-Αθανασίου με τα παιδιά τους. Επίσης με τα παιδιά τους βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Μάρκος και Μαρία Κολλιάτσα, η  Κική Τσόλκα από την Minos EMI, η Βιβή Καρακώστα από τη Heaven, η Ελένη Τώρου που έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις και πολλοί άλλοι.

Μάνου Βαφειάδη Xana Zoo Kids Club! Για τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων και την χαλάρωση των συνοδών τους.
Του Μάνου Βαφειάδη το Xana Zoo Kids Club διατίθεται και για παιδικά πάρτυ ή όποια άλλη παιδική εκδήλωση.

Μάνου Βαφειάδη Xana Zoo Kids Club
Κάθε Σάββατο  και Κυριακή 12:00-16:00
Ιερά Οδός 11
Τηλ. Κρατήσεων: 2130 185050-051
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...